首页 > 学习园地 > 英语学习

(参考)2024英语八年级暑假作业答案

雕龙文库

【简介】感谢网友“雕龙文库”参与投稿,这里小编给大家分享一些,方便大家学习。

暑假到来,家长朋友们一定要注意孩子的假期学习问题。精品学习网初中频道为大家提供了2024英语八年级暑假作业,希望对大家有所帮助。

Nasreddin(纳斯雷金) was sitting by a window in his house one day in the middle of winter when he heard women crying outside. He put his head out of the window and saw a lot of people coming towards his house. They were crying a dead man, and he women were going, “ Oh, why are you leaving us to go to a place without light and without a fire and without food? It will be dark there and you will be cold and hungry. Nobody will look after you. Nobody will be kind to you and nobody will love you there! ”“ My god! ” said Nasreddin to his wife. “ They are talking about our house. They are bringing the dead man here! Quick! Lock the door! Dont let him in.”

  5.The story happened in ________.

  A. January B. February C. December D. November

  6.Nasreddin put his head out of the window and saw _____.

  A. a lot of women crying

  B. a lot of people walking in the street

  C. many people crying

  D. many people with a dead man coming towards his house

  7.The women were crying because ________.

  A. their father diez? B. their father left them

  C. a man that was cried by many people died

  D. Nasreddin saw them

  8.Nasreddin was ______.

  A. very rich B. very poor?C. alone D. living a happy life

  9.Nasreddin told his wife to lock the door because _______.

  A. it was very cold in his house

  B. he was afraid of those crying women

  C. he wanted to go to bed

  D. he was afraid those people would bring the dead man to his house

  解析5.在中国 , 习惯上把 11月至次年的1月称之为冬季 , 文章中的 in the middle of winter,故此题答案为C。

  6.根据上下文 , 如 :“ He put his head out of the window and saw a lot of people coming towards his house. They were crying a dead man.”故此答案为D。

  7.根据上下文,联系全文,可用排除法判断A、B、D答案都是不正确的,故此题答案为C。

  8.从文中 “ Why are you leaving us to go to a place without light and without a fire and without food? ” 上文一句 “ ...a lot of people coming towards his house. ” 由此推断答案应为 B。

  9.文章最后一句 “ They are talking about our house. They are bringing the dead man here!”所以说Nasreddin害怕的是人们把这个死人拍到他家里来。故此答案为D。

精品学习网为大家推荐的2024英语八年级暑假作业,还满意吗?相信大家都会仔细阅读,加油哦!

暑假到来,家长朋友们一定要注意孩子的假期学习问题。精品学习网初中频道为大家提供了2024英语八年级暑假作业,希望对大家有所帮助。

Nasreddin(纳斯雷金) was sitting by a window in his house one day in the middle of winter when he heard women crying outside. He put his head out of the window and saw a lot of people coming towards his house. They were crying a dead man, and he women were going, “ Oh, why are you leaving us to go to a place without light and without a fire and without food? It will be dark there and you will be cold and hungry. Nobody will look after you. Nobody will be kind to you and nobody will love you there! ”“ My god! ” said Nasreddin to his wife. “ They are talking about our house. They are bringing the dead man here! Quick! Lock the door! Dont let him in.”

  5.The story happened in ________.

  A. January B. February C. December D. November

  6.Nasreddin put his head out of the window and saw _____.

  A. a lot of women crying

  B. a lot of people walking in the street

  C. many people crying

  D. many people with a dead man coming towards his house

  7.The women were crying because ________.

  A. their father diez? B. their father left them

  C. a man that was cried by many people died

  D. Nasreddin saw them

  8.Nasreddin was ______.

  A. very rich B. very poor?C. alone D. living a happy life

  9.Nasreddin told his wife to lock the door because _______.

  A. it was very cold in his house

  B. he was afraid of those crying women

  C. he wanted to go to bed

  D. he was afraid those people would bring the dead man to his house

  解析5.在中国 , 习惯上把 11月至次年的1月称之为冬季 , 文章中的 in the middle of winter,故此题答案为C。

  6.根据上下文 , 如 :“ He put his head out of the window and saw a lot of people coming towards his house. They were crying a dead man.”故此答案为D。

  7.根据上下文,联系全文,可用排除法判断A、B、D答案都是不正确的,故此题答案为C。

  8.从文中 “ Why are you leaving us to go to a place without light and without a fire and without food? ” 上文一句 “ ...a lot of people coming towards his house. ” 由此推断答案应为 B。

  9.文章最后一句 “ They are talking about our house. They are bringing the dead man here!”所以说Nasreddin害怕的是人们把这个死人拍到他家里来。故此答案为D。

精品学习网为大家推荐的2024英语八年级暑假作业,还满意吗?相信大家都会仔细阅读,加油哦!

相关图文

推荐文章

网站地图:栏目 TAGS 范文 作文 文案 学科 百科

信息流广告 周易 易经 代理招生 二手车 网络营销 旅游攻略 非物质文化遗产 查字典 社区团购 精雕图 戏曲下载 抖音代运营 易学网 互联网资讯 成语 成语故事 诗词 工商注册 注册公司 抖音带货 云南旅游网 网络游戏 代理记账 短视频运营 在线题库 国学网 知识产权 抖音运营 雕龙客 雕塑 奇石 散文 自学教程 常用文书 河北生活网 好书推荐 游戏攻略 心理测试 石家庄人才网 考研真题 汉语知识 心理咨询 手游安卓版下载 兴趣爱好 网络知识 十大品牌排行榜 商标交易 单机游戏下载 短视频代运营 宝宝起名 范文网 电商设计 免费发布信息 服装服饰 律师咨询 搜救犬 Chat GPT中文版 经典范文 优质范文 工作总结 二手车估价 实用范文 古诗词 衡水人才网 石家庄点痣 养花 名酒回收 石家庄代理记账 女士发型 搜搜作文 石家庄人才网 钢琴入门指法教程 词典 围棋 chatGPT 读后感 玄机派 企业服务 法律咨询 chatGPT国内版 chatGPT官网 励志名言 河北代理记账公司 文玩 语料库 游戏推荐 男士发型 高考作文 PS修图 儿童文学 买车咨询 工作计划 礼品厂 舟舟培训 IT教程 手机游戏推荐排行榜 暖通,电地暖, 女性健康 苗木供应 ps素材库 短视频培训 优秀个人博客 包装网 创业赚钱 养生 民间借贷律师 绿色软件 安卓手机游戏 手机软件下载 手机游戏下载 单机游戏大全 免费软件下载 石家庄论坛 网赚 手游下载 游戏盒子 职业培训 资格考试 成语大全 英语培训 艺术培训 少儿培训 苗木网 雕塑网 好玩的手机游戏推荐 汉语词典 中国机械网 美文欣赏 红楼梦 道德经 标准件 电地暖 网站转让 鲜花 书包网 英语培训机构 电商运营